Wie zit er achter Studiehonk Ede?

Angela Hendriks-van Honk, Remedial Teacher en studiebegeleider met een passie voor het helpen van kinderen en jongeren die vastlopen in hun leerproces.

Leer- en studiebegeleiding bij Studiehonk Ede

Mijn naam is Angela Hendriks-van Honk, Remedial Teacher en studiebegeleider. En als je kijkt naar mijn meisjesnaam, dan snap je gelijk waarom ik mijn bedrijf Studiehonk Ede heb genoemd.

Ik ben getrouwd met Rob en ben de trotste moeder van drie kinderen en hun partners, en oma van vier kleinkinderen. Ik heb bijna veertig jaar in het onderwijs gewerkt. Eerst was ik leraar in het basisonderwijs en daarna heb ik Nederlands gegeven op het mbo.

In augustus 2018 ben ik begonnen met Studiehonk Ede. Waarom? Ik merkte meer en meer dat ik kinderen het liefst persoonlijk begeleid. Het ondersteunen van leerlingen is mijn kracht. Na mijn opleidingen tot Remedial Teacher bleek de stap om leer- en studiebegeleider te worden dus heel logisch te zijn.

School is niet voor iedereen even makkelijk. Maar ik geloof dat met de juiste hulp elk kind weer plezier kan krijgen in leren. Dat elk kind kan leren leren en plannen. Hier hebben ze hun leven lang profijt van. Zo kunnen ze steeds blijven leren en zich steeds verder ontwikkelen.

Als studiebegeleider is het mijn doel om kinderen te helpen die vastlopen in hun leerproces. Samen met hen haal ik het maximale bij hen naar boven. Ik laat ze zien wat hun sterke kanten zijn, hoe ze hun grenzen herkennen en hoe ze de regie houden over hun leven.

Mijn motto?

Een leven lang leren en kansen voor iedereen.

Studiehonk Ede: dé persoonlijke studiebegeleider in Ede

Voor leer- en studiebegeleiding is geen kant-en-klaar recept. Het is maatwerk. Ik stem mijn begeleiding daarom altijd af op wat het kind nodig heeft, of het nu gaat om bijles of Remedial Teaching.

Ik ben toegewijd en heel geduldig. Ik luister goed en vraag door tot de kern van het probleem duidelijk is. Zo zorg ik voor een optimaal resultaat. Het gevolg? Een blij kind met zelfvertrouwen, én blije ouders.

Ik heb oprechte interesse in kinderen en heb een groot inlevingsvermogen. Daardoor is mijn begeleiding heel persoonlijk. Ik ben erg betrokken bij mijn leerlingen en studenten en wil alleen het beste voor hen. Daarom is er in mijn praktijk altijd ruimte als iemand zijn of haar hart even moet luchten.

Ook ík blijf een leven lang leren

Na de Pedagogische Academie ben ik altijd blijven leren. Mijn motto geldt tenslotte niet alleen voor mijn leerlingen, maar ook voor mezelf. Ik heb opleidingen gedaan voor Remedial Teaching in het basisonderwijs en in het voortgezet onderwijs. Ik heb het getuigschrift Gedragsspecialist en ik heb de lerarenopleiding Nederlands gedaan. Ook ben ik gecertificeerd SLiM-trainer.

Ik wil ook nu als studiebegeleider en eigenaar van Studiehonk Ede in ontwikkeling blijven en steeds nieuwe dingen leren. Ik hou mijn vakkennis bij door boeken en artikelen te lezen. Daarnaast woon ik regelmatig studiedagen bij en volg ik webinars en trainingen.

Meer weten?

Wil je je kind aanmelden voor een training of een begeleidingstraject? Neem dan contact met me op. Heb je nog vragen? Wil je meer over me weten? Ook dan mag je me gerust bellen of mailen.

Adres

Moreelsestraat 83
6717 TP  EDE

Telefoon