Slechte cijfers?

Met bijles bij Studiehonk Ede halen we het maximale eruit. Voor betere cijfers en meer plezier op school.

Bijles Ede

Gaat het niet zo goed met bepaalde vakken? Is er sprake van een achterstand? Een beetje extra ondersteuning in de vorm van bijles is dan wel zo prettig. Op school hebben leraren hier vaak geen tijd voor. Bij mij in de praktijk in Ede is juist wél veel tijd en rust om te leren. Ik help bij het beter begrijpen van de stof. Zo bereiken we samen het juiste niveau en lopen we eventuele achterstanden in.

Bijles voor scholieren

In mijn praktijk kan je kind in alle rust aan het werk. Door de een-op-een-begeleiding geef ik bijles op maat en krijgt je kind mijn volle aandacht. Tijdens bijles gaan je kind en ik natuurlijk dieper in op de stof, maar ik leer je kind ook handvatten om op een betere en makkelijkere manier te leren en om toetsen beter te maken. Heeft je kind intensievere begeleiding nodig? Dan is Remedial Teaching een goede keuze.

In welke vakken geeft Studiehonk Ede bijles?

Je kind kan voor veel schoolvakken bij mij terecht. Nederlands is mijn specialiteit. Ik heb namelijk twaalf jaar Nederlands gegeven op het mbo. Maar ook voor vakken als Engels, Frans, Duits, rekenen, aardrijkskunde, geschiedenis en biologie is je kind welkom bij mij.

Meer weten over de mogelijkheden van bijles?

Neem contact op om te horen hoe Studiehonk Ede het verschil maakt.

Bijles voor (pabo-) studenten

Ook studenten kunnen weleens wat extra hulp gebruiken. Ben je pabo-student en heb je moeite met de taaltoets of de rekentoets? Dan is Studiehonk Ede de perfecte plek voor jou. Samen zorgen we ervoor dat jij je toetsen haalt.

Tarieven

De kosten per les zijn:

  • 30 minuten voor € 20,00
  • 45 minuten voor € 25,00
  • 60 minuten voor € 30,00

Ook andere studenten zijn natuurlijk welkom. Zijn er vakken die je lastig vindt? Wil je ontdekken welke manier van leren goed werkt voor jou? Ik help je hierbij. En als je dat wilt, lees ik ook je leertaken of je scriptie door. Zo maak jij vol vertrouwen je studie af.

Wil je zelfverzekerd door je studie heen?

Neem contact op voor meer informatie over persoonlijke studiebegeleiding.

Adres

Moreelsestraat 83
6717 TP  EDE

Telefoon