Weet je als ouder niet meer hoe je je kind kan helpen?

Wil je dat je kind weer met plezier naar school gaat? Remedial Teaching van Studiehonk Ede zorgt ervoor dat jouw kind achterstanden inloopt en meer op niveau is.

Remedial Teaching Ede

Niet elk kind heeft het even makkelijk op school. Misschien blijven de cijfers achter, denkt je kind dat hij of zij het niet kan en weet je zelf niet wat je eraan kunt doen. Extra hulp is dan erg prettig, maar op school is hier niet altijd ruimte voor. Daarom ben ik er. Met Remedial Teaching geef ik jouw kind die extra hulp en aandacht die hij of zij verdient. Dat kan in mijn praktijk in Ede, maar ook op de school van je kind.

Waarom Remedial Teaching bij Studiehonk Ede?

Bij problemen draait het vaak om maar één ding: hoe lossen we ze op? Remedial Teaching is anders. Dan richt je je juist op de oorzaak. Want pas als je weet wat de oorzaak is, kun je met een écht goede oplossing komen. Met Remedial Teaching achterhaal ik de kern van het probleem en bied ik een oplossing op maat. Hierbij kijk ik dus altijd per kind wat er nodig is. Elk kind is tenslotte uniek.

Bij mij hebben kinderen de rust en de ruimte om zich te ontwikkelen. Ik bied in mijn praktijk in Ede een rustige omgeving waar kinderen prettig kunnen werken. Waar altijd een luisterend oor is en ruimte voor een goed gesprek. Met mijn grote observatievermogen zie ik al gauw waar kinderen op vastlopen. Daardoor kan ik snel inspelen op wat er nodig is om hen hiermee te helpen.

Ik begeleid kinderen zodat ze het maximale in zichzelf naar boven halen. Zodat ze betere cijfers halen en lekkerder in hun vel zitten. Als je kind achterstanden heeft, dan zorgen we er samen voor dat die weer ingehaald worden. Je kind krijgt meer zelfvertrouwen, is trots op zichzelf, en gaat weer met plezier naar school.

Remedial Teaching bij Studiehonk Ede of op school

Je kind is altijd welkom bij mij in de praktijk, maar ik bied ook Remedial Teaching aan op school. Je kind krijgt dan extra begeleiding in een vertrouwde omgeving en hoeft niet na schooltijd nog tijd te besteden aan school of huiswerk. Of je nu kiest voor begeleiding in de praktijk of op school, ik hou altijd graag nauw contact met de ouders én de leraren, voor een optimaal resultaat.

Nieuwsgierig naar hoe ik de zaken aanpak?

Ontdek mijn werkwijze.

Werkwijze

Kennismakingsgesprek

Tijdens een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek bespreken we waarvoor jouw kind hulp nodig heeft en welke begeleiding daarbij past. Ook bespreken we aan welke doelen we gaan werken. Met jouw toestemming neem ik contact op met de leerkracht(en) van je kind.

Ondersteuningsplan en begeleiding

In het ondersteuningsplan beschrijf ik de beginsituatie. Ook vermeld ik hierin de hulpvraag, de gewenste doelen en de aanpak om deze doelen te behalen. Als het nodig is, passen we het plan tussentijds aan.

Tijdens de begeleiding werken we aan de doelen uit het ondersteuningsplan. We oefenen de doelen door middel van uitleg, spelletjes of ander concreet materiaal en/of werkbladen die bij je kind passen. Door de een-op-een-begeleiding kan ik je kind veel persoonlijke aandacht geven. Tussentijds hou ik je op de hoogte van de voortgang.

Evaluatie

Aan het einde van het traject hebben we een evaluatiegesprek. Tijdens dit gesprek hoor ik ook graag hoe jij en je kind de begeleiding ervaren hebben.

Tarieven

Individuele RT-les in de praktijk

  • 30 minuten voor € 27,50
  • 45 minuten voor € 40,00
  • 60 minuten voor € 50,00

Individuele RT-les op locatie

  • 30 minuten voor € 35,00
  • 45 minuten voor € 47,50
  • 60 minuten voor € 57,50

Locatie

  • In de praktijk in Ede.
  • Indien mogelijk op de school van je kind (binnen Ede/Bennekom geen reiskosten, buiten Ede € 0,19 per kilometer).
  • Op de door jou gewenste locatie (binnen Ede/Bennekom geen reiskosten, buiten Ede € 0,19 per kilometer).

Wil je persoonlijke begeleiding voor je kind?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of voor meer informatie. Dan bekijken we samen wat Studiehonk Ede voor jou en je kind kan betekenen.

Adres

Moreelsestraat 83
6717 TP  EDE

Telefoon