Heb je een vraag voor Studiehonk Ede?

Neem dan gewoon contact met me op. Je mag me bellen, mailen of het contactformulier invullen. Ik hoor graag van je.

Contact Studiehonk Ede

Wil jij ook dat je kind weer met plezier naar school gaat? Dat hij of zij zelfvertrouwen heeft en goede cijfers haalt? Ik bied een veilige en rustige omgeving waar we samen aan het werk gaan, zodat je kind het beste in zichzelf naar boven haalt.

Wil je je kind aanmelden? Bel of mail me, of vul het contactformulier in.

Heb je nog vragen? Wil je weten wat ik kan betekenen voor jou of je kind? Neem ook dan gerust contact met me op. Ik help je graag verder met goed advies. Natuurlijk kunnen we ook een persoonlijk kennismakingsgesprek inplannen, zodat je kunt zien wie ik ben, hoe ik werk en hoe mijn praktijk eruitziet.

Contactgegevens

Studiehonk Ede
Angela Hendriks-van Honk
Moreelsestraat 83
6717 TP Ede

06-44399576
angela@studiehonkede.nl

KvK-nummer: 72428120
Btw-nummer: NL097422010B01

Adres

Moreelsestraat 83
6717 TP  EDE

Telefoon